Met de Vereniging van Eigenaren op zoek naar schoonmaakbedrijf dat jullie kan voorzien van een frisse/schone leefomgeving? Wij van SK Schoonmaak zijn de juiste partner voor deze klus. SK Schoonmaak is een flexibel bedrijf dat meedenkt met de vraag vanuit de klant. Duidelijkheid is waar wij voor staan en wij garanderen jullie een frisse/schone leefomgeving.

Wat kunnen wij betekenen voor Vereniging van Eigenaren?

SK Schoonmaak helpt jullie om een schone leefomgeving te realiseren. Wij voeren werkzaamheden uit zoals:

  • Reinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozen;
  • Stofzuigen van vloeren en tapijten;
  • Liften en gangen;
  • Schoonmaken van trappen;

Benieuwd naar al onze diensten? Klik dan hier.

Offerte aanvragen

Heeft uw vereniging van eigenaren een professionele schoonmaak nodig en dit tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

Offerte aanvragen VVE

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen over onze schoonmaakdiensten voor vereniging van eigenaren? Neem dan meteen contact op via onderstaande knop of bel ons op 0624527654

Contact

Hoe werken wij?

SK Schoonmaak is de specialist in schoonmaken bij Vereniging van Eigenaren. Hierbij zorgen wij dat alles naar de wensen van de klant is en dat er in goed overleg zaken besproken worden. Zodat niet alleen wij weten wat we doen, maar jullie ook. SK Schoonmaak onderscheidt zichzelf ten opzichte van de concurrent door:

  • Alleen écht gewerkte uren worden gedeclareerd;
  • Ervaren, gespecialiseerd en vriendelijk personeel;
  • Bij calamiteiten doordeweeks vrijwel altijd te bereiken voor een passende oplossing.
Offerte aanvragen VVE

Tarief

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zullen eerste besproken worden voordat wij over kosten gaan praten. Elke klus is van een ander kaliber, hierdoor bepalen wij per klant wat de kosten zijn. Je kunt er altijd voor kiezen om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte op te vragen.

Kortom, mochten jullie als Vereniging van Eigenaren opzoek zijn naar een schoonmaakbedrijf dat aan jullie wensen/eisen kan voldoen? Dan ben je bij SK Schoonmaak zeker aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Liever snel schakelen? Bel ons dan op 0624527654.