Een foto van het centrum van roosendaalU wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve indruk achterlaten op uw klanten, collega’s en/of vriendenkring? Dan bent u aan het juiste adres! SK-Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Wij zijn in te huren voor de professionele reiniging van allerlei soorten zakelijke ruimtes. Ons bedrijf streeft ernaar om een zorgvuldige schoonmaak te leveren, en dit altijd met een vriendelijke houding richting de klant.

Onder onze klanten in de regio behoren praktijken, kantoren, scholen en winkels. Omdat wij ons specialiseren in de zakelijke schoonmaak hebben we medewerkers die al veel ervaring hebben in het schoonmaken van dergelijke ruimtes. Onze belofte is dan ook: snel & keurig!

Kan uw bedrijf in Roosendaal wel een grondige poetsbeurt gebruiken? Maak dan een keuze via de onderstaande knoppen, of lees meer over ons verder onderaan de pagina.

Offerte aanvragen

Heeft U een bedrijfsruimte die gevestigd is in Roosendaal, en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

Offerte aanvragen in Roosendaal

Meer informatie

Is uw interesse wel gewekt, maar heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen over onze schoonmaakdiensten? We staan u graag te woord. Neem meteen contact op via onderstaande knop

Contact

Waarom kiest U voor ons?

Veel bedrijven kunnen voor hun bedrijfsruimte gemakkelijk een schoonmaakdienst in Brabant vinden die op het oog bij hun wensen en behoeften lijkt aan te sluiten. Maar regelmatig moet men na enkele weken dienstverband al concluderen dat de service toch enigszins tegenvalt. Misschien herkent u dit al uit eigen ervaring? Allicht had u gehoopt op vaste medewerksters, of een meer grondige poetsbeurt. Vaak is het in praktijk toch lastig om dit consistent te leveren.

Bij sk-schoonmaak verzamelen wij niet zomaar klanten, maar tevreden klanten! Vrijwel ieder bedrijf beweert wel dat het de wensen van de klant centraal stelt. Wij zetten ook écht een aantal extra stappen om onze dienst naar 100% tevredenheid te leveren. En dat tegen één van de scherpste tarieven van de regio Noord-Brabant.

Hoe we dat doen? Om dit mogelijk te maken hebben we in ons bedrijf een aantal punten hoog op de prioriteitenlijst geplaatst. Wij vinden namelijk dat schoonmaak in de regio beter kan. De dienst die we leveren onderscheid zich hiermee van die van andere schoonmaakbedrijven in Brabant, en dan met name op de volgende aspecten:

  • Alleen écht gewerkte uren worden gedeclareerd
  • Ervaren, gespecialiseerd en vriendelijk (!) personeel
  • Bij calamiteiten vrijwel altijd bereikbaar voor een oplossing
``SK-Schoonmaak verzorgt wekelijks naar volle tevredenheid de schoonmaak van onze kantoren. Altijd zorgvuldig en op tijd.``
David van Houte Coen Haagedoorn, Roosendaal

Onze specialisaties

We zijn gespecialiseerd in het leveren van grondige schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, bedrijfsgebouwen, kantoor- en winkelpanden en (zorg)instellingen. Wij bieden tevens onze diensten op maat ten behoeve van uw sanitaire lijn. Onze informele, betrokken en directe communicatie maakt het samenwerken extra prettig.

Een schone en hygiënische werkruimte zorgt immers voor minder besmettelijke ziektes zoals verkoudheid, griep en buikgriep. Iedereen voelt zich toch beter in een schone (werk)omgeving?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over onze diensten in Roosendaal? U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 06-24527654 of mailen naar info@skschoonmaak.nl

Offerte aanvragen in Roosendaal