Langer zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Zundert is niet meer nodig. SK Schoonmaak is dé specialist voor alle zakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Wij voeren schoonmaakwerkzaamheden uit voor kantoren, winkels, restaurants & praktijken in de regio Zundert.

Wat kunnen wij voor je doen?

SK Schoonmaak biedt schoonmaakwerkzaamheden aan zoals:

  • Schoonmaken van keuken, badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen;
  • Stofzuigen van vloeren en tapijten;
  • Legen van vuilnisbakken + nieuwe zak;
  • Planten en bloemen water geven;

Benieuwd naar alle diensten? Klik dan hier

Offerte aanvragen

Heeft U een bedrijfsruimte die gevestigd is in Zundert, en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

Offerte aanvragen in Zundert

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen over onze schoonmaakdiensten in Zundert? Neem dan meteen contact op via onderstaande knop of bel ons op 0624527654

Contact

Waarom zou jij voor ons kiezen?

Communicatie tussen bedrijven is een van de belangrijkste zaken tijdens een samenwerking. Wij doen er alles aan om iedere klant een passende dienst te leveren. Onze filosofie is dat geen enkele schoonmaakklus hetzelfde is. Elk bedrijf verdient een aanpak op maat. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar bij problemen. Wij zijn de juiste keuze voor jou, omdat:

  • Alleen echt gewerkte uren worden gedeclareerd;
  • Ervaren, gespecialiseerd en vriendelijk personeel;
  • Bij calamiteiten vrijwel altijd bereikbaar voor een oplossing.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden! Liever snel schakelen? Bel dan met 0624527654!

Wat zijn de kosten?

Ons tarief wordt altijd gebaseerd op de omvang en de moeilijkheidsgraad. Elke opdracht is anders en ook ben je vrij om te bepalen welke extra schoonmaakwerkzaamheden wij mogen doen. Het is helaas niet mogelijk om een standaardtarief te stellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken naar wat we voor jou kunnen betekenen.

Heeft u nog verdere vragen over onze schoonmaakdiensten in Zundert? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0624527654.

Offerte aanvragen in Zundert