Schoonmaakbedrijf Etten Leur

  Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Etten-Leur? Dan is zoeken niet langer meer nodig. Wij van SK Schoonmaak bedrijf zijn voor jou de perfecte match op het gebied schoonmaken. Met onze jarenlange ervaring bezorgen wij onze tevreden klanten elke dag een glimlach.

  Wat zijn onze diensten?

  Wij van SK Schoonmaak zijn voor jou de beste oplossing in de regio Etten-Leur. Wij voeren schoonwerkzaamheden uit zoals:

  • Reinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozen;
  • Koffieapparaat schoonmaken;
  • Legen van vuilnisbakken + nieuwe zak;
  • Schoonmaken van trappen;
  • Afstoffen van kantoormeubilair.

  Benieuwd naar al onze diensten? Klik dan hier.

  Offerte aanvragen

  Heeft U een bedrijfsruimte die gevestigd is in Etten-Leur, en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

  Offerte aanvragen in Etten-Leur

  Meer informatie

  Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen over onze schoonmaakdiensten in Etten-Leur? Neem dan meteen contact op via onderstaande knop of bel ons op 0624527654

  Contact

  Waarom kiezen voor SK Schoonmaak?

  SK Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden op de zakelijke markt. Zo krijg je, mocht je dit willen een vaste schoonmaakster toebedeeld. Wij van SK Schoonmaak zijn de ideale partner voor jouw bedrijf Etten-Leur. Wij doen net dat ene stapje extra en dat tegen een van de scherpste tarieven in de regio.

  Hoe onderscheiden wij ons?

  • Wij declareren alleen als er gewerkt is, en anders niet
  • Ervaren, gespecialiseerd en vriendelijk personeel
  • Bij calamiteiten doordeweeks te bereiken voor een passende oplossing.
  schoonmaakbedrijf in brabant

  Tarieven

  Uurtarieven zijn variabel afhankelijk van de wensen van de klant. Gaat SK Schoonmaak jouw bedrijf in regio Etten-Leur binnenkort ook onder handen nemen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Zo weten wij wat ons te doen staat, en weet jij met wie je van doen hebt. Wij houden de lijntjes kort en vinden het belangrijk dat communicatie soepel verloopt, voor beide partijen.

  Momenteel hebben wij al meerdere tevreden klanten in Etten Leur. Sta jij binnenkort ook met een glimlach op je gezicht na een schoonmaak van SK Schoonmaak? Wij horen graag van je!