Om te overleven en succes te behalen in een moderne zakelijke omgeving, moet u zich concentreren op uw core business. Ons doel is bedrijven te helpen door een professionele service aan te bieden en uit te voeren, zodat ze zich kunnen richten op datgene wat echt belangrijk is voor hen! Ons team van specialisten past de beste werkwijze en oplossing toe op elk gebied van de aangeboden diensten.

Basis schoonmaak
Reinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozenReinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozen
Schoonmaken van keukens, badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningenSchoonmaken van keukens, badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen
Koffieapparaat schoonmakenKoffieapparaat schoonmaken
Stofzuigen van vloeren en tapijtenStofzuigen van vloeren en tapijten
Planten en/of bloemen water gevenPlanten en/of bloemen water geven
Legen van vuilnisbakken + nieuwe zakLegen van vuilnisbakken + nieuwe zak
Liften en gangenLiften en gangen
Aanvullen van wc-papierAanvullen van wc-papier
Schoonmaken van trappenSchoonmaken van trappen
Natte vloerreinigingNatte vloerreiniging
Afstoffen van kantoormeubelsAfstoffen van kantoormeubels
Offerte aanvragen
Aanvullende werkzaamheden
Schoonmaken na feesten, partijen en vergaderingenSchoonmaken na feesten, partijen en vergaderingen
GlasbewassingGlasbewassing
Periodieke reiniging van tegels en pcv-vloerenPeriodieke reiniging van tegels en pcv-vloeren
Schoonmaken na renovatiewerkzaamhedenSchoonmaken na renovatiewerkzaamheden
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

1. Wat is ons uurtarief?

Het uurtarief wordt voor elke klant afzonderlijk bepaald aan de hand van de omvang en moeilijkheidsgraad van het gevraagde schoonmaakwerk. Neemt U gerust contact op om een indicatie te krijgen, of vraag direct een offerte aan.

2. Wat zit bij het uurtarief inbegrepen?

Voor de schoonmaakservice hanteren wij twee tarieven: ons basistarief is inclusief reiskosten, schoonmaakmiddelen, doekjes & wassen van poetsdoeken. Daarnaast bieden wij ook een aanvullend pakket aan, waarbij maandelijks een extra bedrag in rekening gebracht wordt voor stofzuigers (incl. zak), plumeaus en dweilen.

 

Niet inbegrepen

Eventuele parkeerkosten bij uw bedrijf zijn niet inbegrepen in het tarief. Deze komen dus voor uw rekening.

 

Navulproducten

Navulproducten zoals vuilniszakken, toiletpapier, keukenrollen, zeep en dergelijke bestellen veel bedrijven zelf. Wij bieden echter wel de mogelijkheid om deze artikelen indien gewenst via ons bij te bestellen. Hiervoor ontvangt u dan een aparte factuur.

3. In welke regio werken wij?

SK-Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf werkzaam in de provincie Noord-Brabant. Wij richten ons met name op de regio RoosendaalBreda – Bergen op Zoom en alle tussenliggende dorpen en steden. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Zundert, Rucphen, Etten-Leur, en Rijsbergen, Oudenbosch, Vijfhoek, Wouw, Oud-Gastel, Hoeven en Bosschenhoofd.