Onze schoonmaakdiensten

  Om te overleven en succes te behalen in een moderne zakelijke omgeving, moet u zich concentreren op uw core business. Ons doel is bedrijven te helpen door een professionele service aan te bieden en uit te voeren, zodat ze zich kunnen richten op datgene wat echt belangrijk is voor hen! Ons team van specialisten past de beste werkwijze en oplossing toe op elk gebied van de aangeboden diensten.

  Basis schoonmaak
  Reinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozenReinigen van deuren, vensterbanken, leuningen, plinten, schakelaars en contactdozen
  Schoonmaken van keukens, badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningenSchoonmaken van keukens, badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen
  Stofzuigen van vloeren en tapijtenStofzuigen van vloeren en tapijten
  Liften en gangenLiften en gangen
  Schoonmaken van trappenSchoonmaken van trappen
  Natte vloerreinigingNatte vloerreiniging
  Offerte aanvragen
  Aanvullende werkzaamheden
  Schoonmaken na feesten, partijen en vergaderingenSchoonmaken na feesten, partijen en vergaderingen
  GlasbewassingGlasbewassing
  Periodieke reiniging van tegels en pcv-vloerenPeriodieke reiniging van tegels en pcv-vloeren
  Schoonmaken na renovatiewerkzaamhedenSchoonmaken na renovatiewerkzaamheden
  Offerte aanvragen

  Veelgestelde vragen

  Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

  1. Wat is ons uurtarief?

  Het uurtarief wordt voor elke klant afzonderlijk bepaald aan de hand van de omvang en moeilijkheidsgraad van het gevraagde schoonmaakwerk. Neemt U gerust contact op om een indicatie te krijgen, of vraag direct een offerte aan.

  2. Wat zit bij het uurtarief inbegrepen?

  Voor de schoonmaakservice hanteren wij twee tarieven: ons basistarief is inclusief reiskosten, schoonmaakmiddelen, doekjes & wassen van poetsdoeken. Daarnaast bieden wij ook een aanvullend pakket aan, waarbij maandelijks een extra bedrag in rekening gebracht wordt voor stofzuigers (incl. zak), plumeaus en dweilen.

   

  Niet inbegrepen

  Eventuele parkeerkosten bij uw bedrijf zijn niet inbegrepen in het tarief. Deze komen dus voor uw rekening.

   

  Navulproducten

  Navulproducten zoals vuilniszakken, toiletpapier, keukenrollen, zeep en dergelijke bestellen veel bedrijven zelf. Wij bieden echter wel de mogelijkheid om deze artikelen indien gewenst via ons bij te bestellen. Hiervoor ontvangt u dan een aparte factuur.

  3. In welke regio werken wij?

  SK-Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf werkzaam in de provincie Noord-Brabant. Wij richten ons met name op de regio RoosendaalBreda – Bergen op Zoom en alle tussenliggende dorpen en steden. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Zundert, Rucphen, Etten-Leur, en Rijsbergen, Oudenbosch, Vijfhoek, Wouw, Oud-Gastel, Hoeven en Bosschenhoofd.

  Contact opnemen

  Voor vragen kunt u onderstaande formulier gebruiken. Wij zijn natuurlijk ook te bereiken via telefoon of e-mail.