Een foto van het centrum van roosendaalU wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve indruk achterlaten op uw klanten, collega’s en/of vriendenkring? Dan bent u aan het juiste adres! SK-Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Wij zijn in te huren voor de professionele reiniging van allerlei soorten zakelijke ruimtes. Ons bedrijf streeft ernaar om een zorgvuldige schoonmaak te leveren, en dit altijd met een vriendelijke houding richting de klant.

Onder onze klanten in de regio behoren praktijken, kantoren, scholen en winkels. Omdat wij ons specialiseren in de zakelijke schoonmaak hebben we medewerkers die al veel ervaring hebben in het schoonmaken van dergelijke ruimtes. Onze belofte is dan ook: snel & keurig!

Kan uw bedrijf in Roosendaal wel een grondige poetsbeurt gebruiken? Maak dan een keuze via de onderstaande knoppen, of lees meer over ons verder onderaan de pagina.

Offerte aanvragen

Heeft U een bedrijfsruimte die gevestigd is in Roosendaal, en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

Offerte aanvragen in Roosendaal

Meer informatie

Is uw interesse wel gewekt, maar heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen over onze schoonmaakdiensten? We staan u graag te woord. Neem meteen contact op via onderstaande knop

Contact

Het uurtarief dat wij hanteren wordt voor elke klant afzonderlijk bepaald aan de hand van de omvang en moeilijkheidsgraad van het gevraagde schoonmaakwerk. Neem gerust contact met ons op zodat we samen opzoek kunnen naar de beste mogelijkheden.

Onze klanten in de regio Roosendaal zijn onder andere: praktijken, kantoren, scholen & winkels. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke schoonmaak, hierdoor hebben wij al veel ervaring met het schoonmaken van soortgelijke ruimtes. De belofte die SK Schoonmaak doet is: Snel & Keurig.

``SK-Schoonmaak verzorgt wekelijks naar volle tevredenheid de schoonmaak van onze kantoren. Altijd zorgvuldig en op tijd.``
David van Houte Coen Haagedoorn, Roosendaal

Waarom SK Schoonmaak?

Veel bedrijven in de regio Roosendaal kunnen gemakkelijk een schoonmaakbedrijf vinden. De ervaring is alleen dat na een aantal weken de service toch niet naar wens is. Wij van SK Schoonmaak hebben niet zomaar klanten, maar tevreden klanten. Wij zetten extra stappen om 100% tevredenheid te leveren. Tevens hanteren wij één van de scherpste tarieven in de regio Roosendaal.

Offerte aanvragen in Roosendaal