Schoonmaken, poetsen of cleaning… het maakt niet hoe het wordt genoemd, maar wel degelijk hóe het gebeurd!

SK-schoonmaakbedrijf is een schoonmaakbedrijf in Rucphen staat garant voor superieure kwaliteit in schoonmaak diensten en biedt u de beste service tegen het meest gunstige tarief.

Een schone, professionele uitstraling is toch het visitekaartje en een belangrijke succesfactor voor elke onderneming, niet waar?
SK zorgt daarom graag voor een stralend fris en schoon interieur. Een hygiënische werkruimte zorgt immers voor minder besmettelijke ziekten zoals verkoudheid, griep en buikgriep. En ook het personeel voelt zich beter in een schone werkomgeving.

Uw wensen zijn natuurlijk ons uitgangspunt. Daarnaast denken we graag met u mee en dragen we zorg tot in de kleinste details. Onze schoonmaaksters hebben enkele jaren ervaring, zijn vakkundig en gemotiveerd om de klus zo effectief mogelijk uit te voeren.


Offerte aanvragen

Is uw bedrijf gevestigd in Rucphen en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst voor uw kantoorpand? Vraag direct vrijbijvend een offerte aan via de onderstaande knop, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Meer informatie

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag eerst meer informatie over onze schoonmaakdiensten in Rucphen? Wij staan u graag te woord.