Zoekt uw bedrijf een betrouwbare partner om de schoonmaak in Breda uit te besteden? SK-Schoonmaak is de juiste keuze. Onze medewerkers hebben ruimschoots ervaring en zorgen voor een grondige en betaalbare schoonmaak in de regio Breda.

Vrijwel ieder schoonmaakbedrijf in Breda kan poetsen. Maar SK-schoonmaak zet een aantal extra stappen om de dienst ook daadwerkelijk naar 100% tevredenheid te kunnen leveren. En dat tegen één van de scherpste tarieven van Breda.

Waarom kiest u voor ons?

Hoe we dat doen? Om dit mogelijk te maken hebben we in ons bedrijf een aantal punten heel hoog op de prioriteitenlijst geplaatst. Wij vinden namelijk dat schoonmaak in de regio Breda nog wat beter kan. Onze dienst onderscheid zich als volgt:

  • Alleen écht gewerkte uren worden gedeclareerd
  • Ervaren, gespecialiseerd en vriendelijk (!) personeel
  • Bij calamiteiten vrijwel altijd bereikbaar voor een oplossing

Offerte aanvraag

Heeft U een bedrijfsruimte die gevestigd is in Breda en bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst tegen een van de scherpste tarieven in deze regio? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop:

Meer informatie

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over onze diensten in Breda? Wij staan u graag te woord en willen meedenken over wat wij voor u kunnen betekenen! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-24527654 of stuur een email via onderstaande knop: